Нашите услуги

Ние предлагаме високотехнологични услуги, които улесняват Вашата работа и спомагат за по-добро представяне на Вашата организация.

Опитът на нашите инженери в различни специалности ни дава възможност да проектираме инсталациите и да ги изграждаме по начин, който запазва тяхната самостоятелност и в същото време позволява обединяването им в единна система “интелигентна сграда”

 • Анализ на нуждите и бюджетиране

  Част от нашата работа е да информираме клиентите си за новите технологии и тяхното приложение. След подробно изследване на нуждите, поднасяме информацията с акцент върху следните аспекти:

  1. Възникване на нови технологии и тенденции.
  2. Възможно ново решение в условията на работа на нашия клиент.
  3. Оценка на резултата от внедряване на новото решение.
  4. Степен на необходимост от новото решение.
  5. Възможност за тестово/пилотно внедряване.
  6. Срокове и етапи за внедряване.
  7. Ресурси, необходими за внедряване и експлоатация.
 • Проектиране

  "2 Плюс България" АД предлага съвременни проектни решения с високо качество. Всички изготвени от нас проекти са съобразени с изискванията на инвеститора и с действащите в страната стандарти и нормативни документи.
  При нас може да намерите решение за проектиране на:
  • Комуникационна инфраструктура;
  • Електрически инсталации в жилищни, административни, обществени, промишлени и спортни сгради;
  • Фотоволтаични централи;
  • Видеонаблюдение и Сигнално-охранителни инсталации;
  • Контрол на достъпа;
  • Аварийно-оповестителни и Пожароизвестителни инсталации;
  • Други Специализирани инсталации;
 • Управление на проекти

  Днес управлението на проекти предполага използването на структуриран подход и документирана методология. Това само по себе си представлява сериозна промяна за всяка организация и води до формиране на нова специфична организационна култура, която представлява организационна иновация. Реализирането на ползите от приложението на съвременните методи и подходи за управление на проекти зависи в най-голяма степен от качествата и способностите на ръководителите и участниците в проектните екипи.
 • Инсталация

  За безпроблемната работоспособност на всяка една система е от изключителна важност правилното й инсталиране от квалифицирани специалисти и изграждането на комуникационна свързаност и инфраструктира, съобразени с изискванията и стандартите за качество. "2 Плюс България" АД гарантира за качеството на инсталиране и интеграция на високотехнологични решения чрез "Система за управление на качеството , ИТ услугите и Информационната сигурност". С голямото разнообразие на услугите, които предоставяме, ние сме насреща, за да посрещнем индивидуалните Ви нужди при инсталирането на високотехнологични решения.
 • Системна интеграция

  Нашата широка гама от услуги за системна интеграция обхваща внедряването и поддръжката на вашия бизнес софтуер и хардуерни решения. Посредством задълбоченото разбиране на Вашия бизнес ние можем да помогнем на организацията Ви да спечели допълнителни ползи.
 • Обучение

  Когато става въпрос за високотехнологични решения, знанието е ключов елемент. Правилното обучение дава възможност на персонала да работи и поддържа интегрираната система. Дава се възможност да се разбере техническата страна на системата и да се анализират проблемите, възникнали по време на оперирането със системата. Ние работим заедно с екипа на нашите клиенти, за да им осигурим цялостно обучение.
 • Техническа поддръжка

  Нашият ангажимент към Вас - Клиентите, е да предотвратим или в най-кратки срокове да отстраним проблемите с техническите съоръжения, които забавят или създават неудобства на Вашия бизнес. Можете да се възползвате от почасова техническа поддръжка, в случай на необходимост от своевременна намеса или помощ за неочаквано възникнал проблем. Или да не чакате до последният момент и да губите ценно време, важни данни или крайни срокове за изпъление, а да се възползвате от нашата абонаментната техническа поддръжка, с която да се фокусирате върху основния си бизнес и да оставите грижата за техническата поддръжка в наши ръце. Eкип от обучени специалисти ще работи специално за Вас, извършвайки периодични проверки и профилактики, за намаляване до минимум на времето през което поради дефектирала техника Вие губите пари и нерви.

© 2011-2024 -- 2 Plus Bulgaria

Този уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Съгласявам се". Научи повече.

Съгласен съм