R&M ROADSHOW TOUR в Бургас

07.06.2018 г.

На 05.06.2018 г. (вторник) от 10:00 до 17:00 на входа на Бургаски Свободен Университет се проведе Roadshow Tour на Швейцарската фирма R&M ( Riechle & De-Massari). Фирмата е водещ производител на решения за кабелна комуникационна инфраструктура от 1964 година.

 

Ние от 2 Плюс България АД, като дългогодишен партньор на R&M, имахме удоволствието да съдействаме в организацията на това събитие, което се проведе  пред аудиторията на Техническия факултет към Бургаски Свободен Университет.

 

Екипът на Riechle & De-Massari показаха интересни решения за Data Centers, комуникационни стаи, fiber to the home и различни иновативни и удобни решения за изграждане на високотехнологични комуникационни решения. Особен интерес от презентацията имаха представители на различни фирми от гр. Бургас.

 

2 Плюс България АД разполага с подготвени и сертифицирани от R&M инженери и инсталатори с многогодишен опит. Това ни позволява да гарантираме защита на дългосрочните инвестиции на нашите клиенти,  изграждайки висококачествена комуникационна инфраструктура с решенията на R&M. Изградените инсталации се защитават с 25-годишна гаранция за вложените материали и труд.

© 2011-2024 -- 2 Plus Bulgaria

Този уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Съгласявам се". Научи повече.

Съгласен съм