НОВ ШИРОКОФОРМАТЕН HD LED ЕКРАН В БУРГАС

22.02.2019 г.

Екипът от инженери и инсталатори на "2 Плюс България" АД подмени екрана на "Трия Сити Център" в гр. Бургас с нов HD LED SCREEN. Екранът е с високо качество, специално проектиран за външен монтаж с висок  коефицент на защита и изцяло покриващ изискванията от възложителя.

 

Цялата система е изградена от 104 модула - 13 хоризонтално и 8 вертикално, като всеки от тях е с размери 500 x 500 мм и тегло от само 6,5 кг. Общата площ която заема екранът е 26 м2 и съдържа 1 128 472 RGB leds от високо качество.Високата разделителна способност е постигната благодарение на малкото междупикселово разстояние от 4,8 мм, като това го прави един от най-големите LED екрани с такава резолюция, монтирани в България.

 

Екипът на "2 Плюс България" АД извърши доставката, монтажа, теста и пускането в експлоатация на екрана в рамките на 2 дена, като с това отново показа висок професионализъм и опит с високите технологии.

 

 

© 2011-2024 -- 2 Plus Bulgaria

Този уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Съгласявам се". Научи повече.

Съгласен съм