ПУСКАНЕ В ЕКСПЛОАТАЦИЯ НА СИСТЕМА ЗА ПЛАТЕНО ПАРКИРАНЕ В САМОКОВ

04.06.2018 г.

Швейцарските паркинг автомати вече и в Община Самоков

 

От 01.06.2018 г. в гр. Самоков „2 Плюс България“ АД пусна в експлоатация система за платено паркиране „Синя Зона“.

 

За ползването на услугата платено паркиране в гр. Самоков, гражданите и гостите на града ще могат да заплащат чрез монети през 2 броя паркинг автомати PRESTO-EUROPE. Автоматите дават възможност за избор на език и през тях може да се заплати време за престой в зоната по-малко или по-голямо от 1 час. Друга възможност за плащане е чрез изпращане на SMS на номер 13722.

 

 

 

Чрез интегрираната система SMART PARKING PLUS, разработена от 2 Плюс България, Община Самоков, ще може да осъществява пълен контрол и управление на системата за платено паркиране.

 

Всеки един от проверяващите служители на „Синя Зона“ гр. Самоков е оборудван с мобилно преносимо устройство (PDA GSM/GPRS). Посредством приложение, разработено от 2 ПЛЮС БЪЛГАРИЯ, което има автоматизиран on-line достъп до SMART PARKING PLUS, служителите ще упражняват контрол на паркираните МПС-та.

 

© 2011-2024 -- 2 Plus Bulgaria

Този уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Съгласявам се". Научи повече.

Съгласен съм