ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ТАБЛА И СИЛОВИ ИНСТАЛАЦИИ ЕЛЕКТРИЧЕСКИТЕ ТАБЛА, КОИТО ВАШИТЕ ИНСТАЛАЦИИ ЗАСЛУЖАВАТ.

Едва ли някой би могъл да си представи живота без електричество. Ето защо познаването на главни принципи от електрическата инсталация, наред с всички възможности, които предоставя и безопасното й функциониране, са основополагащи за безпроблемната й работа в услуга на обществото. От тук се обяснява и нуждата от специалисти, които да изградят и конфигурират по най-добрия начин дадена електрическа инсталация така, че тя да осигурява оптимална и безопасна работа на всички консуматори.

  

Електрическите табла, без значение от големината, вида и предназначението им, са основна градивна единица във всяка електроинсталация (монофазна, трифазна, осветителна или силова).

 

 

 

Електро таблото в ел. инсталацията служи като "опорна точка" за правилното разпределение на енергията и правилното функциониране на ел. инсталациите. Електрическото табло е първият и най-важен защитник на електросистемите от претоварване, късо съединение, пожар, нагорели кабели и неправилно функциониращи уреди. В електрическото табло са разположени шини, контактори, автоматични предпазители, електромери, релета, датчици и всякаква друга електрическа апаратура и автоматика. През електрическото табло преминава цялото натоварване на електрическата инсталацията и всичката консумация на електрическите уреди.

 

Основни видове:

  • Електромерни ел. табла – предназначени за отчитане на изразходваната електрическа енергия;
  • Главни и силови разпределителни ел. табла за жилищни, обществени, административни сгради и индустриални обекти;
  • Крайни разпределителни табла за жилищни и обществени сгради;
  • Електрически табла за индустриална автоматизация и контрол;
  • Аресторни табла – използват се за защита от атмосферни и комутационни пренапрежения;
  • Табла за осветление.

Като фирма с традиции и усет за новостите на пазара на съвременните високотехнологични решения, изгражданите от нас електрически инсталации са без компромиси по отношение на качеството и сигурността, като се използват елементи и оборудване на доказано най-добрите фирми в световен мащаб.

Направи запитване

© 2011-2024 -- 2 Plus Bulgaria

Този уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Съгласявам се". Научи повече.

Съгласен съм