КАБЕЛНА ИНФРАСТРУКТУРА И ПАСИВНО МРЕЖОВО ОБОРУДВАНЕ

Комуникационната инфраструктура предоставя физическата среда за предаване с висока скорост на данни, аудио и видео в сгради и между сгради. Това прави възможно обединяването в единна система на множество различни по своята функционалност и предназначение подсистеми за обмен на информация: локални компютърни и телефонни мрежи, системи за безопасност, видеонаблюдение, контрол на достъп и т.н.

 

Комуникационната инфраструктура често е един от подценяваните елементи при изграждането на цялостното ИТ решение. По данни на проучвания, в нея се инвестират едва 3-5% от общия бюджет за информационни и комуникационни технологии във фирмите, въпреки че комуникационната инфраструктура е с най-дълъг живот – повече от 20 години.

 

 

Ниският дял на инвестициите в структурни кабелни системи води до редица проблеми за бизнеса, като по данни на Garter Group, над 50% от мрежовите проблеми възникват именно на ниво физически слой. По този начин стремежът на компаниите да спестят от инвестиции в качествени структурни кабелни системи често излиза доста по-скъпо, поради влошаване на параметрите на комуникацията, водещи до ниска скорост, загуби на информация и други.

 

Тези тенденции най-вероятно ще се задълбочават, тъй като модерните комуникационни и информационни бизнес приложения (IP PBX, ERP, CRM, решения за виртуализация) стават все по-чувствителни към качеството на информационната инфраструктура и подценяването на инвестициите в комуникационната инфраструктура могат да се отразят пагубно за бизнеса на една компания.

 

Именно затова 2 Плюс България АД фокусира вниманието си върху предлагане на решения за изграждане на надеждна и ефективна комуникационна инфраструктура, изцяло съобразена, както с глобалните тенденции, така и с изискванията на европейските норми.

Екипът ни от сертифицирани специалисти е компетентен  да извърши целият процес по консултирането, проектирането и изграждането на медна и оптична комуникационна инфраструктура.

 

2 Плюс България АД разполага с необходимата техника и инструменти, производство на  реномирани производители, за работа и тестване на различни видове кабели и кабелни системи.

 

За изграждането на комуникационната инфраструктура използваме най-съвременни технологии и компоненти на доказани световни лидери като: R&M, 3M, Panduit, RiTTechnologies, Schneider Electric и други.

 

След успешно тестване със специализирани уреди е възможно сертифициране на изградените  структурни кабелни системи.

 

 

Трудът и вложените компоненти се покриват с 20 години гаранция.

 

2 Плюс България АД  предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване на база специални абонаментни договори.

Направи запитване

© 2011-2024 -- 2 Plus Bulgaria

Този уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Съгласявам се". Научи повече.

Съгласен съм