ИНТЕЛИГЕНТНИ СГРАДИ Smart BuildingsПървоначално идеята за “интелигентната сграда” била ориентирана главно към икономията на постоянно поскъпващата електроенергия. С развитието на технологиите обаче, концепцията е значително обогатена.

 

Днес “интелигентната сграда”е комплекс от инженерно-технически решения насочени към създаването на високоефективна, икономична и максимално отговаряща на потребностите на обитателите, система за контрол и управление на сградата, осигуряваща перфектна работна и жизнена среда и разумно управление на енергията. 

 

Въпреки че реализацията на концепцията “интелигентната сграда” е скъпо начинание, възвръщаемостта на инвестициите от подобен проект е значителна в дългосрочна перспектива. Общата стойност на разходите по сградата е сума от разходите за нейното строителство и тези за нейната експлоатация. А именно във фазата на експлоатация “интелигентната сграда” е много по-икономична от традиционната.

 

 

В същото време дейностите по създаването на съответната инфраструктура могат да бъдат изпълнявани поетапно, което дава възможност на собственика да планира своите инвестиции.

2 Плюс България АД предлага цялостни решения в областта “интелигентна сграда” както за ново строителство, така и реконструирани сгради. 

 

Нашата концепция е затварянето на целия технологичен цикъл по проектиране, изграждане и поддръжка на електрическата инсталация и всички видове специализирани слаботокови инсталации и системи в жилищни и бизнес сгради от един екип. Ние поемаме отговорност за всички детайли.

 

Преди стартиране на всеки проект нашите специалисти могат да ви консултират при избора на технологии и решения за да се постигне оптимално решение, фокусирано върху ползите, които ще донесе Вашата инвестиция.

 

Считаме, че нашата работа не завършена, докато не реализираме концепциите и идеите си в реалност - ефективно и икономично.

Направи запитване

© 2011-2024 -- 2 Plus Bulgaria

Този уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Съгласявам се". Научи повече.

Съгласен съм