LED ОСВЕТЛЕНИЕ

 

Близо 135 години са изминали от началото на първата запалена крушка с нажежаема жичка, дело на Томас Едисон. Едва сега в ерата на съвременните технологични решения се въвеждат нови технологии на осветление, с които се слага край на старите (конвенционални) електрически крушки. Това са технологии за възпроизвеждане на изкуствена светлина с малки топлинни загуби.

 

 

 

Светодиодното осветление е нова ера в изграждането на осветителни инсталации, което дава безгранични възможности с цел постигане на комфорт, надеждност, стил и не на последно място енергоспестяване.

 

 

Осветлението в офиса играе съществена роля за създаване на правилната работна атмосфера, както за срещи на високо ниво, така и за ежедневните задачи или за творчески процеси. Светодиодното осветление позволява зониране на пространствата в офиса като всяка зона има специфични изисквания за осветление. Внимателният подбор на продуктите изграждащи цялостното осветление във Вашия офис ще ви осигури комфорт на работа, здравословни условия и разбира се, оптимални разходи.

 

За хармонията в един дом важна роля играе и правилно проектираното осветление. Новите технологии в светодиодното осветление дава възможност пространствата в един дом да бъдат осветени със семпли и изчистени тела, насочено осветление, полилеи и окачени тела, стенни и настолни лампи, като е възможно реализирането на различни сценарии за осветление, което ще внесе неповторим уют и комфорт за вас и семейството Ви.

 

Външното осветление съчетава по неповторим начин техника и изкуство. Възможността за използване на различни източници на светлина с различен цвят и интензитет променят естетическия вид на държавни и обществени сгради, театри, банки, фирмени представителства, учебни заведения, паркове и градини. По този начин градската среда става много по приветлива за гражданите. 

След изготвяне на светотехнически проект, ние ще подберем по най-правилния начин точното осветление, което не само да удовлетвори нуждите Ви, но и значително да подобри комфорта в заобикалящата Ви среда или по неповторим начин  да подчертае уникалността на дадена сграда и заобикалящите я открити площи.

 

Направи запитване

© 2011-2024 -- 2 Plus Bulgaria

Този уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Съгласявам се". Научи повече.

Съгласен съм