ИНТЕРАКТИВНИ ИНФОРМАЦИОННИ И РЕКЛАМНИ ЕКРАНИ

Представянето на  динамично и интерактивно мултимедийно съдържание навлиза все по дълбоко в нашия живот.

 

Новите технологии създават благоприятната възможност за представянето на видео информация или рекламни съобщения на потребителите на съответното място, където е необходимо и същото време динамично да се  променя съответното съдържание спрямо изискванията им, за да постигате оптимални маркетингови резултати.

 

Съществуват различни хардуерни и софтуерни възможности, предлагайки широка гама от различни начини за възпроизвеждане и визуализация на мултимедийно съдържание.

Мултимедийното съдържание може да се обновява често с помощта на системи за управление на съдържание (Digital Signage). С помощта им можете да доставяте бързо и ефективно мултимедийно съдържание едновременно до много отдалечени географски локации.

 

Интерактивните мултимедийни системи позволяващи, използването подходящи интерфейси (вградени сензорни екрани, камери за улавяне на движение, гласови команди и др.) позволяват се разбере как потребителите взаимодействат с тях, за да се излъчи определено съдържание, са приемат все повече като алтернатива на статичните решения.

 

Интерактивните мултимедийни системи Ви гарантират конкурентно предимство пред „традиционната“ електронна реклама. Интерактивният дисплей позволява на клиента да участва в поцеса на рекламното послание а рекламодателя има „обратната връзка“ с клиента.

 

Интерактивните мултимедийни системи предоставят неограничен брой възможности за РЕКЛАМА, ЗАБАВЛЕНИЯ, РАЗВЛЕЧЕНИЯ и  други. Ето някои от основните им приложения:

 

 

  Ресторанти и кафета -  интерактивни менюта;

 

 

 

  Музеи и изложбени зали - интерактивно представяне на експонати и информация;

 

 

 

  Летища, автогари, ж.п. гари - интерактивна информация;

 

 

 

  Системи за корпоративна информация и новини;

 

 

 

 

  Хотели;

 

 

 

  Спортни зали и стадиони,

 

 

 

  Общини. 

 

 Можете да разчитате на опита, натрупан през последните години от 2 Плюс България АД за        създаване на платформи за управление и визуализация на мултимедийно съдържание и       интерактивни видео екрани.  

 

Направи запитване

© 2011-2024 -- 2 Plus Bulgaria

Този уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Съгласявам се". Научи повече.

Съгласен съм