IEM - ПАРКИНГ АВТОМАТИ PRESTO EUROPE

Паркинг автомати

 

PRESTO EUROPE

 

Елегантен дизайн

Със своята изчистена и елегантна линия паркинг автоматът Presto Europa се вписва идеално както в модерна среда, така и в населени места с историческо и културно значение. Presto Europa се отличава с минималистичен дизайн, дискретен и съвременен външен вид.

 

 

Ултра компактна система с ниска консумация на енергия 

Вътрешното устройство и електронните компоненти са сведени до минимум, за да се намали използването на суровини и материали. Захранването със слънчева светлина и автономният дизайн ограничават консумацията на енергия, като същевременно работата на системата остава бърза и лесна.

  

Разнообразни начини на плащане

За да се съобразим с местните правила за паркиране и навиците на шофьорите, ние можем да интегрираме различни методи на плащане, за да отговарим максимално на Вашите нужди, независимо дали става въпрос за добавяне на нови системи или за подобряване на вече съществуващи такива. Например, защо да не осигурите по-бързо и по-сигурно плащане чрез безконтактни банкови карти? 

 

 

Гарантирано качество и сигурност

Оборудването се тества по време на фаза проектиране и преди всяка доставка, за да се гарантира безупречна и надеждна работа. Засилена сигурност осигуряват електронните брави и патентованият корпус от неръждаема стомана.

 
 
 

PRESTO 1000

Контрол и анализ

 

Оптимизирано дистанционно управление 

Информацията от всяка точка на продажба е централизирана в тази система, осигурявайки бързо и ефективно управление. От своята работна станция можете да контролирате всички паркинг места и получавате нотификации в реално време, когато е необходимо сервизно обслужване. 

 

Надежден пренос на данни през системата и към партньорите 

Presto 1000 осигурява постоянен трансфер на данни от цялото налично паркинг оборудване. Той перфектно се интегрира в съществуващи системи и има отворен интерфейс за обмен на информация с банкови партньори и местните власти.

 

Лесен за използване интерфейс

Всичко, което е необходимо, за да се свържете с Вашата система за управление при пълна сигурност е достъп до интернет. Интерфейсът е проектиран за улеснение на потребителя, а системата може да бъде персонализиран според вашата организация и е изключително лесна за използване. 

 

Инструменти за контрол, аналитични изчисления и подпомагащи вземането на решения за всики канали на продажба

Благодарение на отчетите, които създава (поддръжка, продажби, финанси), Presto 1000 ви позволява да контролирате вашата паркинг система във всички канали за продажба и да оптимизирате нейното управление.

Направи запитване

© 2011-2024 -- 2 Plus Bulgaria

Този уебсайт използва бисквитки (Cookies). Можете да се съгласите с тях чрез продължаването на разглеждане на уебсайта или чрез натискане на "Съгласявам се". Научи повече.

Съгласен съм