На границата между реалния свят и виртуалното пространство

17.08.2016 г.

Визията на HP за бъдещето на компютинга

На изложението "АрхИдеи", което се провежда тази седмица в Експозиционен център Флора, съвместно с HP представяме устройствата Z Virtual Reality Display и Sprout Pro, които размиват границата между реално и виртуално.

 

Sprout Pro е не е стандартен компютър. Целта му е да улесни проектанти, дизайнери и хората на изкуството в процеса на интегриране на реалните обекти във виртуалния свят. Сканирането на висококачествени 2D изображения, както и релефни 3D повърхности става по лесен и интуитивен начин. Комбинацията от два тъч дисплея и множество камери позволява използването на устройството и в много други дейности.

 

Sprout Pro                Z Virtual Reality    Z Virtual Reality Display

 

Z Virtual Reality Display е повече от 3D дисплей. Устройството може да бъде интегрирано в над 200 професионални приложения за архитекурен и интериорен дизайн както и CAD/CAM. Проектантът вижда своя проект във висококачествен 3D и го манипулира посредством наличната „писалка“. Уникално е преживяването, когато видите така нарченото от HP augmented reality: посвредством външна камера се наблюдава работната сцена на дизайнера и 3D обектите „излизат“ извън дисплея.

 

На нашия щанд имате възможността да тествате тези иновативни устройства. Заповядайте!

© 2011-2018 -- 2 Plus Bulgaria